Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Ακυρώσεις & Επιστροφές

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας:

 

- Για οποιοδήποτε λόγο αρκεί να μην έχει ξεκινήσει η αποστολή. Έναρξη αποστολής θεωρείται η παράδοση της παραγγελίας στην εταιρία ταχυμεταφορών. Από το σημείο αυτό και μετά δεν γίνεται ακύρωση. Θα πρέπει να παραλάβετε και κατόπιν να προβείτε στην διαδικασία επιστροφής.

- Στην περίπτωση που ενώ ένα είδος φαινόταν διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας, για κάποιον λόγο δεν ήταν εφικτή η αποστολή του.

- Στην περίπτωση που δεν έχετε παραλάβει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (χαμένα δέματα ή λάθος στοιχεία υπαιτιότητάς μας).

Η ακύρωση παραγγελίας γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με την επιχείρηση μας με τον παρακάτω τρόπο:
α) Με email στο infο@
all4kids.gr (Παρακαλούμε αναφέρετε το είδος του προβλήματος και τα στοιχεία της παραγγελίας)
β) Τηλεφωνικά στο 210 2934 057

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους (με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας), μια και η φύση των ειδών ρουχισμού είναι τέτοια που κάποιες φορές μπορεί να μην καλύψουν τις προσδοκίες σας εξαιτίας της μη φυσικής παρουσίας των κατά την αγορά.

 

Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων:

Είτε η επιστροφή γίνεται λόγω αλλαγής μεγέθους, είτε για οποιοδήποτε λόγο όπως για παράδειγμα επειδή δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν  έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε  τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Σε περίπτωση υπαναχώρησης το all4kids.gr υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρο το ποσό το οποίο έλαβε από τον καταναλωτή εντός 14 ημερών από την ημέρα που έλαβε γνώση για την επιθυμία του καταναλωτή να υπαναχωρήσει. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών τότε το  e shop all4kids.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).

 

*Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα.

 

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 

- Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 2934 057 ή αποστείλετε email στην διεύθυνση info@all4kids.gr

- Η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής

- Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί

- Το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες   τις ετικέτες του

- Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής , Φορτωτική κ.ο.κ)

Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων:

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του all4kids.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.